Minik Zihinler Kodlama ile Geleceğe Adım Attı

11-26 Ekim Kodlama Haftası kapsamında, Düzce İl Özel İdaresi Gündüz Bakımevi öğrencileri, Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü Düzce Gençlik Merkezi iş birliğinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 22.10.2025 13:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 22 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Etkinlikte öğrenciler, Yeşil Vatan temalı kodlama çalışmalarıyla hem çevre bilinci kazandı hem de dijital becerilerini geliştirme fırsatı buldu. Gençlik merkezleri yetkilileri, miniklerin teknoloji ve çevreyi aynı potada birleştiren bu tür etkinliklerle yaratıcı düşünme ve problem çözme yeteneklerinin güçlendiğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.