OKULSPORLARI FUTBOL YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI DÜZCE'DE BAŞLIYOR

26-30 Mayıs 2025 tarihleri arasında Düzce Şıralık 1 ve 2 Nolu Sahalarda düzenlenecek olan Okulsporları Futbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları başlıyor.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 26.05.2025 12:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Türkiye genelinden 7 kız ve 8 erkek futbol takımı, şampiyonluk için sahaya çıkacak.Yarın başlayacak olan müsabakalar öncesinde teknik toplantı, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda turnuva kuralları, fikstür bilgileri ve organizasyon detayları katılımcılarla paylaşıldı.Dört gün sürecek olan şampiyonada, genç sporcular hem mücadele edecek hem de sporun birleştirici gücüyle yeni dostluklar kurma fırsatı yakalayacak. Düzce'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyonun, hem sportif başarıya hem de şehrin tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.