Teşkilatlar Çilimli’de Kenetlendi: İYİ Parti’den Sahaya Güçlü Mesaj

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Demet Demir, teşkilat ziyaretleri kapsamında Gölyaka İlçe Başkanı Osman Kılıçarslan öncülüğünde İYİ Parti Çilimli Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 17 Aralık 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 17.12.2025 12:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ülke ve yerel gündeme dair değerlendirmeler yapılırken, “memleket ahvali” sohbetin ana başlığı oldu. Vatan ve millet eksenli fikir alışverişlerinin öne çıktığı buluşmada, teşkilatlar arası birlik ve dayanışma vurgusu dikkat çekti.Ziyarete ev sahipliği yapan Çilimli İlçe Başkanı Ahmet Tekin’e teşekkür eden İl Başkanı Demir, teşkilatların sahadaki gücünün, ortak akıl ve güçlü iletişimle daha da pekiştiğini ifade etti.Buluşma, karşılıklı iyi dilekler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.