TGF'den Düzce Gazeteciler Cemiyeti'ne Sürpriz Ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) yetkilileri, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yerel basının sorunlarını ve federasyon çalışmaları ile projelerini değerlendirdi.

Gündem Yayın: 23 Eylül 2025 - Salı - Güncelleme: 23.09.2025 15:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Ziyarette TGF Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekinci ile İdari ve Mali İşler Başkanı ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Çakır ile bir araya gelerek Basın İlan Kurumu süreçleri ve yerel basının gündemi hakkında istişarelerde bulundu.

Toplantının sonunda, ilerleyen dönemde yapılacak projeler ve bölgesel toplantıların planlaması görüşüldü. Bayram Ekinci, Nevşehirli Damat İbrahim Paşa’nın “Sad-ı Azam” adlı eserini ve Osmanlı tuğrasını cemiyet yönetimine takdim etti.

Başkan Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Meslekte birlikteliğin sağlanması adına yapılan ziyaret için değerli Başkanlarım Bayram Ekinci ve Derya Akbıyık’a çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.