TOPLU SÜNNET KAYITLARI İÇİN SON GÜNLER

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenecek toplu sünnet için kayıtlar 17 Mayıs 2024 Cuma günü sona erecek. Başvurular Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılabilecek.

Sağlık Yayın: 14 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 14.05.2024 17:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

DMHA DÜZCE - Düzce Belediyesi tarafından toplu sünnet şöleni gerçekleştirecek. Geleneksel hale gelen şölen kapsamında, 4-12 yaş aralığındaki çocuklar, uzman doktorlar eşliğinde ve hijyenik ortamda ücretsiz sünnet ettirilecek. Sünnet şöleni için 25 Nisan Perşembe günü itibariyle başlayan kayıtlar, 17 Mayıs 2024 Cuma günü sona erecek. Başvurular, Bahçeşehir bölgesinde bulunan ek hizmet binasındaki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak. Kayıt için anne baba ve çocuğun kimlik fotokopisinin yanı sıra ikametgah belgesi gerekiyor. Çocukların sünnet kıyafetinin ve ikramların belediye tarafından karşılanacağı sünnet şöleninde, sünnet konvoyu ve fotoğraf çekimi de yapılacak. Eğlenceli aktivitelerin de gerçekleştirileceği etkinlikte, erkekliğe ilk adımını atacak olan çocuklar eğlenceye doyacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.