VALİ ASLAN, YILMAZ AİLESİNİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

Düzce Valisi Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan iftar ziyaretlerine devam ediyor. Ramazanın 5. gününde Yıldırım ailesini ziyaret ederek iftarlarını açtılar.

Gündem Yayın: 06 Mart 2025 - Perşembe - Güncelleme: 06.03.2025 12:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

DMHA DÜZCE- Düzce Valisi Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan, Ramazan ayının 5. gününde Yıldırım ailesini ziyaret ederek, gönül birliği içinde iftarlarını açtılar. Ziyaret sırasında Vali Aslan, Ayşe Hanım’ı takdir ederek, “Ayşe Hanım, üç evladına hem anne hem baba olmuş, güçlü ve fedakâr bir anne. Pırlanta gibi evlatlarıyla birlikte kurduğu sıcak yuvasında bizleri de en güzel şekilde ağırladı” şeklinde duygularını dile getirdi. Aile olmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın öneminin bir kez daha hissedildiği bu anlamlı akşamda, sofra bereketle, gönüller ise muhabbetle doldu. Vali Aslan, misafirperverliklerinden dolayı Yıldırım ailesine teşekkür ederek, “Allah kabul etsin” temennisinde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.