Vali ATAY'ın "Gazeteciler ve Basın Bayramı" Mesajı
"24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" sebebiyle Düzce Valisi Cevdet ATAY bir mesaj yayımladı. Vali ATAY "Bu asli görevi, meslek ahlakı ve gazetecilik ilkelerine bağlılıkla yerine getiren tüm basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum."
Yayın: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.07.2023 11:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

Kıymetli Türk basınında sansürün kaldırıldığı, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı"nı tüm basın mensupları ve kuruluşları adına en içten dileklerimle kutluyorum.
Basın mensupları, haber alma hakkının korunması ve kamuoyunda farkındalık oluşturulması gibi önemli görevleri yerine getirerek toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamaktadır. Her türlü yapıcı fikrin dile getirilip olgunlaşması süreçlerindeki öncü rolü, basın çalışanlarının sorumluluğunun ne kadar büyük olduğunun bir göstergesidir. Bu asli görevi, meslek ahlakı ve gazetecilik ilkelerine bağlılıkla yerine getiren tüm basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.
Halkımızın haber alma hakkının güçlü bir şekilde hayata geçirilmesi için fedakarlıkla çalışan basın mensuplarımıza büyük bir saygı ve minnet duygusuyla yaklaşıyorum. Onların her türlü zorluğa göğüs gererek büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdiğini takdir ediyorum. "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" vesilesiyle, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum ve yolun sonunda her zaman doğru haberler ve etkili fikirlerle dolu bir geleceğe ulaşmalarını temenni ediyorum.
Yorumlar (0)