Vali Makas, Akçakoca'daki Eğitim Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Düzce Valisi Mehmet Makas, yapımı devam eden Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile tamamlanma aşamasına gelen Akçakoca Anadolu Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Gündem Yayın: 04 Ağustos 2026 - Salı - Güncelleme: 04.08.2026 11:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

DMHA DÜZCE – Düzce Valisi Mehmet Makas, Akçakoca ilçesinde yapımı süren eğitim yatırımlarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Makas, ilk olarak yapımı devam eden Akçakoca Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret etti. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Makas, projenin son durumu ve devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ardından yapımında sona yaklaşılan Akçakoca Anadolu Lisesi inşaatını da ziyaret eden Vali Makas, okulun tamamlanma süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.