Vali Makas’tan Yeni Aile Sağlığı Merkezi İnşaatına İnceleme

Düzce Valisi Mehmet Makas, Uzun Mustafa Mahallesi’nde yapımı devam eden Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Gündem Yayın: 23 Eylül 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 23.09.2026 12:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

DMHA DÜZCE - Aile sağlığı hizmetlerinin daha modern, işlevsel ve etkin şekilde sunulmasına katkı sağlaması hedeflenen yeni hizmet binasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Makas, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve yüklenici firma sorumlusundan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Vali Makas, merkezin kısa sürede vatandaşların hizmetine kazandırılması için çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatını verdi. İnşaat alanındaki incelemelerinin ardından mevcut Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Makas, aile hekimleri ve personelle bir araya geldi. Makas, sağlık çalışanlarına ve merkezde bulunan vatandaşlara sağlıklı günler temennisinde bulundu.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.