Vekil Özcan’dan TBMM’de Sert Ekonomi Eleştirisi: “23 Yılda Toplanan 3,5 Trilyon Dolar Millete Yansım

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada iktidarın 23 yıllık ekonomi politikalarını sert sözlerle eleştirdi.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2026 - Cuma - Güncelleme: 23.01.2026 14:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Genel Kurul’da en düşük emekli maaşının 20 bin liraya yükseltilmesini öngören kanun teklifinin görüşmeleri, iktidar ve muhalefet arasında hararetli tartışmalara sahne oldu. Teklifin iktidar oylarıyla kabul edilmesinin ardından CHP Grubu adına söz alan Özcan, milletin 23 yılda iktidara 3,5 trilyon dolar vergi ödediğini, buna turizm ve özelleştirme gelirlerinin de eklendiğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.