Yeniden Refah Partisi Düzce İl Divan Toplantısı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı, geniş katılım ve yoğun ilgiyle gerçekleştirildi. Toplantıya, Genel Merkez Kurucular Kurulu ve MKYK Üyesi, Genel Merkez Hatibi Mustafa Sarı de katıldı.

Gündem Yayın: 30 Nisan 2026 - Perşembe - Güncelleme: 30.04.2026 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

DMHA DÜZCE- Toplantıda konuşan İl Başkanı Cengiz Örnek, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özellikle ekonomik gelişmelerin ele alındığı toplantıda, vatandaşların yaşadığı ekonomik sıkıntılar, gelir dağılımındaki dengesizlik ve üretimden uzaklaşan mevcut sistem detaylı şekilde değerlendirildi.

Katılımcılar, çözümün adil, üretim odaklı ve hakkaniyetli bir ekonomik modelle mümkün olacağını vurgularken, “Adil Ekonomik Düzen” anlayışının önemine dikkat çekti. Toplantıda, refahın tabana yayıldığı, üretimin güçlendiği ve adaletin ön planda olduğu bir Türkiye hedefinin altı çizildi.

Yapılan açıklamalarda, Türkiye’nin mevcut sorunlarına karşı çözüm üretme iradesinin bulunduğu ifade edilerek, parti teşkilatlarının bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.