dini sohbetler sohbet islami sohbet muzik indir cinsel sohbet omegle tv türk sohbet islami sohbet maltepe escort ataşehir escort kartal escort baskılı poşet sakarya escort yeni bahis siteleri maltepe escort pendik escort kadıköy escort escort ataşehir escort emlak seviye 5 anadolu yakası escort maltepe escort tıkanıklık açma fiyatları

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2023 RAPORUNU PAYLAŞTI

Yılın başından bu yana gelen 10 binin üzerinde şikayeti titizlikle değerlendiren müdürlük, rutin kolluk görevlerini de aksatmadan yerine getirerek, Düzcelilerin can ve mal güvenliği noktasında çalışmalarını sürdürdü.

Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 14:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DÜZCE (DMHA) - Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, görev bölgesi içerisinde 7/24 esasına dayalı şekilde Haber Merkezi, Ruhsat Servisi, Pazar Servisi, Trafik Ekibi, Şikayet ve Denetim Ekibi, Dilenci ve Seyyar Ekibi, Çevre Kirliliği Kontrol Ekibi, Konuralp ve Kalıcı Konutlar ekipleriyle Düzce için denetim hizmetini yerine getirmeye devam ediyor. Düzce halkına hizmetlerini sürdüren müdürlük, 2023 yılında gerçekleştirilen çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı. 518 adet işyerine İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı verilmesini sağlarken, 138 işyeri hakkında alınan Encümen Kararının yanı sıra ruhsat işlemlerini tamamlamayan 28 işyerini de mühürlenerek faaliyetten men edilmesini sağladı. 153 Beyaz Masa ve Cimer üzerinden ulaşan şikayetleri de hızlı şekilde değerlendiren müdürlük, İşyeri Denetimi, Çevre Kirliliği Denetimi, Fiyat Etiketi Denetimi olmak üzere bin 618 adet şikayetin sonuçlandırılmasını sağlarken, söz konusu denetimlerde 129 Bin 957 TL idari para cezası işlemi uyguladı.Aziziye Mahallesinde yapılan yeni pazaryerinin hak sahipleri ile olan tüm yazışmaları ve kuraları ile birebir ilgilenen müdürlük, 337 adet devir ve 142 encümen kararı ile ilgili yasal işlemler yapılmasına da ön ayak olurken, çevre kirliliği denetimlerinde kendilerine gelen 444 talep ve şikayeti de değerlendirilerek sonuçlandırdı. Dilenci ve Seyyar satıcılarla mücadelesini de devam ettiren Zabıta Müdürlüğü, 285 dilenci ve seyyar satıcıya yönelik idari yaptırım kararını uygulayıp, karakol ekipleri bulundukları bölgelerde gelen talep ve şikayet, mühürleme, işyeri denetimi olmak üzere 2 Bin 87 işlem gerçekleştirdi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.