Zafer Partisi’nden KYK Yurdu Önünde Tepki: “Geciken Müdahalenin Hesabı Sorulacak”

Zafer Partisi Düzce İl Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları, Balıkesir’deki KYK yurdunda yaşanan olayda geciken ambulans müdahalesi ve yetkililerin sessizliğine tepki göstermek için yurt önünde toplanacaklarını duyurdu.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 27.04.2026 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Zafer Partisi Düzce İl Başkanlığı yaptığı açıklmada "Geciken Müdahalenin ve Sessizliğin Hesabını Soruyoruz! Zafer Partisi Düzce İl Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları olarak; 26 Nisan Pazar günü Balıkesir Kız KYK Yurdu’nda yaşanan ve bir Türk gencini çaresizliğe sürükleyen ihmaller zincirine karşı sessiz kalmıyoruz. Hastanenin yurdun hemen yanı başında olmasına rağmen ambulansın geç gelmesi, yaşananlara dair yetkililerden tatmin edici bir açıklama yapılmaması ve sürecin örtbas edilmeye çalışılması kabul edilemez. Bu ihmallerin, bu duyarsızlığın ve bu düzenin sorumlularından hesap sormak için bugün kız öğrenci yurdunun önünde olacağız. Gençlerimizin hayatı bu kadar değersiz değildir!" ifadelerini kullandı.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.