Başkan Kaya'dan Sert Tepki; ''Apoda şerefsizdir, Apoyu övende şerefsizdir''
Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya “Apoda şerefsizdir, Apoyu övende şerefsizdir”
Gündem
Yayın: 08 Ekim 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 08.10.2025 11:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.

DMHA DÜZCE - Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde atılan “Apo” sloganlarına çok sert sözlerle tepki gösterdi.
Kaya, yaptığı açıklamada “Haddinizi bilin! Gazi Meclis’te şehitlerimizin kanı yerdeyken, evlatlarımızın katili namussuza slogan atan da, attıran da alçaktır, şerefsizdir. Bu ihanetin ne millet ne tarih önünde affı vardır.”
Kaya, Meclis’in milletin iradesinin ve şehitlerin emaneti olduğunu hatırlatarak, “Terörist başına methiye düzenler, bu milletin evlatlarının yüzüne bakamaz. Böyle alçaklığa sessiz kalınamaz. Tarih önünde söz veriyoruz ki Anahtar Parti vaadidir kanunla bunlardan hesap soracağız” ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)







