BEYKÖY'DE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE DİKKAT ÇEKEN ANLAMLI ETKİNLİK

Düzce’nin Beyköy Belediyesi, 15 Mayıs Dünya İklim Günü kapsamında sel felaketinden etkilenen Uğur Suyu Deresi çevresinde farkındalık etkinliği düzenledi.

Gündem Yayın: 16 Mayıs 2025 - Cuma - Güncelleme: 16.05.2025 17:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE - 15 Mayıs Dünya İklim Günü dolayısıyla Beyköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe; Düzce Üniversitesi Ormancılık MYO, DÜSİS (Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği Koordinatörlüğü), DÜSÜYET (Sürdürülebilirlik ve Yeşil Alan Topluluğu), Düzce Genç Ofis, Düzce İl Jandarma Komutanlığı, Düzce Orman İşletme Müdürlüğü, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Şehit Ufuk Baysan İlkokulu ve çok sayıda gönüllü katıldı. Etkinlikte konuşan Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak, iklim değişikliğinin yıkıcı etkilerine karşı toplumsal bilincin artırılması gerektiğini vurgulayarak, Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliklerden ve iklim değişikliği konusundaki hassasiyetlerinden ötürü, tüm kurum yetkilileri ve personellerine, çok kıymetli öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı. Etkinlik kapsamında dere çevresinde temizlik çalışması yapılırken, katılımcılara iklim değişikliğiyle mücadele konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.