Düzce'de Yükümlüler Adalet Ormanı'nı Yeniden Yeşertti

Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü hazırlıkları kapsamında Adalet Ormanı’nda önemli bir çalışmaya imza attı.

Gündem Yayın: 09 Ekim 2025 - Perşembe - Güncelleme: 09.10.2025 15:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Yükümlüler, yanan orman alanlarını yeniden canlandırmak amacıyla çit dikme ve bakım çalışmalarını başarıyla tamamladı. Çalışmalarla, yükümlüler hem doğaya katkı sağlarken hem de topluma fayda sağlama ve topluma uyum süreçlerinde önemli bir adım attı. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri, bu tür etkinliklerin hem bireylerin gelişimine hem de toplumun geleceğine değer kattığını vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.