FABRİKADA ÇALIŞAN KADINLARA SAĞLIK TARAMASI YAPILDI

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince bir fabrikadaki Kadın Çalışanlara Yönelik eğitimi programı ve sağlık taraması gerçekleştirildi.

Sağlık Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 14:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
Google News

DMHA DÜZCE - Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi Biriminde görevli personellerce ‘‘kanserde erken teşhisin önemi, kanser türlerinin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri, kanserden korunma yolları ve sağlıklı yaşam’’ konularında kadın çalışanlara bilgilendirme yapıldı. Eğitim sonrası Gezici Kanser Tarama Aracı test yaptırmak isteyen kadın çalışanlara sağlık taraması yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.