Düzce Hayder’de Yeni Dönem: Başkan Ümit Yılmaz Oldu
Düzce Haymanalılar Derneği’nde (HAYDER) yeni bir dönem başladı. Dernek başkanlığı görevini üstlenen Ümit Yılmaz ile birlikte birlik, beraberlik ve dayanışma odaklı yeni bir sürece adım atıldı.

DMHA DÜZCE – Düzce’de faaliyet gösteren Düzce Haymanalılar Derneği’nde (HAYDER) başkanlık görevine Ümit Yılmaz getirildi. Dernekte yaşanan görev değişimiyle birlikte yeni dönemin birlik, beraberlik ve dayanışma anlayışı içerisinde sürdürüleceği vurgulandı. Yeni Başkan Ümit Yılmaz’ın göreve başlaması dolayısıyla yapılan paylaşımda, derneğin daha güçlü bir birliktelik oluşturma ve ortak hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdürme kararlılığına dikkat çekildi.
Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Dernek tarafından yapılan paylaşımda, “Ümit Yılmaz ile birlik, beraberlik ve dayanışma adına yeni bir döneme adım atıyoruz” ifadelerine yer verildi. Yeni dönemde daha güçlü birlik, daha kuvvetli dayanışma, daha yaşanabilir bir gelecek ve ortak hedefler doğrultusunda hareket edilmesinin amaçlandığı belirtildi. Düzce Haymanalılar Derneği’nin, Başkan Ümit Yılmaz öncülüğünde hemşehri dayanışmasını güçlendirmeye ve sosyal birlikteliğe katkı sunmaya yönelik çalışmalarına devam etmesi hedefleniyor.







