Düzce’de Minik Sporcular Cimnastik Eğitimine İlk Adımı Attı!

Düzce Gençlik Merkezi tarafından Boğaziçi Genç Ofis’te çocuklara yönelik cimnastik eğitimleri başladı. Minik sporcular, ilk derslerinde denge, koordinasyon ve çeviklik becerilerini geliştiren aktivitelerle sporla buluştu.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 21.10.2026 13:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

DMHA DÜZCE – Düzce’de çocukların küçük yaşlardan itibaren sporla tanışmalarını sağlamak ve fiziksel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Düzce Gençlik Merkezi bünyesindeki Boğaziçi Genç Ofis’te cimnastik eğitimlerinin ilk dersi gerçekleştirildi.Çocukların yoğun ilgi gösterdiği ilk derste denge, koordinasyon, çeviklik ve temel hareket becerilerini geliştirmeye yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.Eğlenceli aktivitelerle cimnastiğin temel hareketlerini öğrenmeye başlayan çocuklar, hem yeni beceriler kazandı hem de spor yapmanın keyfini yaşadı.Boğaziçi Genç Ofis’te başlatılan eğitimlerle çocukların hareket kabiliyetlerinin artırılması, özgüvenlerinin geliştirilmesi ve spor yapma alışkanlığı kazanmaları hedefleniyor.Düzce Gençlik Merkezi, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak sportif faaliyetleri sürdürerek onları sporla buluşturmaya devam edecek.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.