Kanser Taramaları Eğitimi Düzenlendi

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekiplerince; Düzce Merkez Köprübaşı Ömerefendi Köyü Dikiş Kursunda Eğitim Gören Kursiyerlere Kanser Taramaları Eğitimi Düzenlendi.

Eğitim Yayın: 25 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 25.06.2024 10:27:00
Editör - HAKAN ÇAKIR
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

DMHA DÜZCE - Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Biriminde görevli personeller; Düzce Merkez Köprübaşı Ömerefendi Köyü dikiş kursunda eğitim gören hanım kursiyerlere; kanserde erken teşhisin önemi ve tedavi yöntemleri, risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri, ücretsiz hizmet veren tarama noktaları ve Sağlıklı Hayat Merkezleri (SHM) hakkında bilgiler verici, kursiyerlerin soruları cevaplandırıldı. Eğitim programı sonrası Mobil Sağlık aracıyla kursiyerlere ve köy halkına Sağlık Taraması yapıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.