MİLLET BAHÇESİ VE YEŞİL VADİDE MİLLİ MAÇ COŞKUSU

Düzce Belediyesi, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Çekya ile oynadığı karşılaşmayı dev ekrana taşıdı.

Spor Yayın: 27 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 27.06.2024 14:15:00
Editör - HAKAN ÇAKIR
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

DMHA DÜZCE - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubunda mücadele eden Türkiye A Milli Futbol Takımı, gruptaki son maçında Çekya takımı ile Hamburg’da karşılaştı. Düzce Belediyesi, milli takımın heyecan dolu mücadelesini Millet Bahçesi ve Yeşil Vadi’de kurduğu dev ekranlarda yayınladı. Her iki alanı hınca hınç dolduran Düzceliler, milli takım için tek yürek olarak, alkış ve tezahüratlarla desteklerini gösterdi. 90 dakika boyunca ay yıldızlı ekibimizin mücadelesini dikkatle takip eden taraftarlar, atılan gollerle büyük bir sevinç yaşadı. Zorlu geçen karşılaşmada Çekya’yı 2-1 mağlup ederek gruptan çıkan ve adını son bir üst tura yazdıran A Milli Takımımızın galibiyeti ile vatandaşların coşkusu ve gururu zirveye ulaştı. Taraftarlar, EURO 2024 son 16 turuna yükselen ay-yıldızlı ekibin başarısını danslarla kutladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.