“Oyun Arkadaşım Projesi” ile Minikler Müzikle Buluştu

Düzce Üniversitesi Anaokulu, bugün renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Raziye Begüm Sultan Yurdu’nun düzenlediği Oyun Arkadaşım Projesi kapsamında, anaokulu öğrencileri müzikle tanıştı.

Gündem Yayın: 29 Kasım 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 29.11.2025 12:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Etkinlikte, yurt öğrencilerinden biri keman çalarak miniklerle bir araya geldi. Çocuklar, kemanın büyülü tınıları eşliğinde neşeli şarkılar söyleyerek keyifli anlar yaşadı. Ayrıca keman enstrümanı tanıtılarak miniklerin müzikle ilk buluşması sağlandı.Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Düzce İl Müdürlüğü’nün desteklediği proje, çocukların sanat ve müzikle tanışmasına katkı sunmayı amaçlıyor.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.